فراخوان

logo rasayesh

ضمن عرض تبریک برای فرارسیدن نوروز 1396 و آرزوی سلامت و موفقیت برای شما موزه­داران ارجمند همانگونه که مستحضر می­باشند، کميته ملي­ موزه‌هاي ايران (ايكوم) در نظر دارد دهمین مراسم آئین انتخاب موزه­های برتر را همزمان با مراسم نکوداشت روز جهانی موزه در هفته بزرگداشت میراث فرهنگی سال 1396 با حضور شما همیار گرامی برگزارنماید. لذا از علاقمندان دعوت به عمل می­آید جهت شرکت در این مراسم تا نسبت به تکمیل فرم ثبت­نام تا تاریخ 15 اردیبهشت در سایت www.bestmuseum.ir اقدام نمایند.

ضمنا موجب امتنان خواهد بود با عنایت به شعار اعلام شده توسط شورای بین المللی­ موزه­ها (موزه‌ها و روایت‌های تاریخی بحث‌برآنگیز: روایت ناگفتنی‌ها در موزه‌ها) فهرست برنامه­­های آن موزه را حداكثر تا 10 اردیبهشت فروردین 1396 از طریق ایمیل (این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید) جهت درج در نقشه برنامه­های ویژه روز جهانی و هفته بزرگداشت میراث فرهنگی کشور اعلام فرمائید.

best-museum-poster1
(0 votes)